Thursday, November 25, 2010

Muncul Semula setelah berabad mendiamkan diri....

kawan 1 : sonok x layan kerenah suami?

kawan 2: cam ne pas kawen?best?

-
-
-
-
-

Dan suara ramai adalah :

1. ko da ade isi blom?
2. su mak nk cucu..sorg pon jd la memula ni!!
3. bila aku nk dpt ank buah!!!!

dan jawapan saya untuk kesemua soalan adalah:

1.yer....sgt sgt hapy dgn kehidupan sy skrg....walau dugaan yg dtg 2 bertimpa-timpa....
2.kawen!!sapa ckp xsonok???harus la sonok...ade batal pelok yg mampu beri tindak balas yg sungguh refleks...hahahahah
3. Sabar la korg...sy ngan suami ni tgh usaha....tiap2 malam pon keje keras....kalu ade rezki xkemana...yg penting, jgn benti usaha...(^_^)!...doa bnyk2...n jgn give up!!!

Assalamualaikum w.b.t...................

hi ladies!!!sihat ka?aku rindu amat dgn donia blongger ini..tp ms tidak mengizinkan utk aku menghupdate kan apa2 cite kat sini....sgt bz...now lg bz!!!well, korg pon tau kan...bz sblm n selpas kawen ni lain mcm sket...bz sblm kawen..takat utk preparation kawen jer...p pas kawen..lain macam wowwww!!!
1. bgn pg nk wat breakfast dulu utk suami (wpon makanan itu kita xjamah)
2. nk ready kan brg2 dorg....(wpon brg kita xready lg)
3. nk kemas umh (wpon diri kita da mcm serabai xterurus)
pendek kata pas kawen ni, suami mnjadi perkara utama dlm idup kita sbg seorg isteri!!!well, aku enjoy dgn sume ni....hapy wat breakfast suami wpon kadang2 boleh boleh dikatakan, hari2 menu yg sama...roti colek tuna!!!hahahah.....2bulan kawen..br skali je kot wat bfast yg heavy..bihun goreng!!!!p lunch time ngan dinner jgn ckp la...kalu xtambah nasi...bukan suami aku la 2....hahaha...nasib suami aku ni xkesah sgt menu pagi..janji dinner kene marvelous!!!

anyway!!!cik HANA HOREY...sy da dpt kad kawen awk..insyallah sy dtg kalu xde aral ok!!!!

even xsempat nk update blog..p sempat lg singgah blog jiran2..hapy tgk korg nk menuju puncak da!!!

aku tau aku mcm ade tergantung cite pasal kawen kan!!!but secara keseluruhannya mn yg penting2 aku da share ngan korg...da 2bulan da pon kan!!!!ramai je yg tnya!!!!sue np xupdate blog??su aku bukak blog ko, entry yg sama je?hi yunk..mls da ke ngomel dlm 2???
HUHHHHH...x la...aku bukan mls@bohsan..tp mmg xde ms nk update..n pas kawen ni mcm2 masalah....tp alhmdllah, rumh tgga kami masih spt hr pertama diakadkan nikah!!hapy sokmo....tqsm b!!n millions thx 2 my bff n hubby(erin&aman) tqsm..korg ade dimana2..bila kita org ditimpa musibah!!!hnya korg yg tau apa yg jd.....luv n hug 4 u erin.....muahhh!!!

ok!!!!stop..xmo da touching2 kat sini...korg aku da dpt album kawen aku...cantik wowwwwwwwww!!!!!hahaha..hrs la aku puji gmbr kawen aku kan....so..jom la layans pic2 aku nieh k!!!kalu cam rase pic 2 gewdiks or over korg ckp dlm hati je..xguna ckp kuat2..aku xtau pon apa korg ckp...hahahah....

Pre-Wedding














Solemnization 1.10.2010














Reception 3.10.2010

tutttttttttttttttttttttt!!!xdpt nk upload....esk2 la yeh!!!loading je manjang.....

sekian..nk tgk sume pic..meh dtg umh tgk album!!!!!