Wednesday, May 26, 2010

sayonara TELCO & POST

SALAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.......lama kan aku xupdate blog???hurmmm..sgt bz la....haishhhhh, 2 la smpai cik Lady-ss kita tnya lg bz ke?hurmm..pjg lebar aku menjwb kat shoutmix dia...hehhehe..."awkk...kita mmg bz...bz keje,kawen,duit,sume la...."hihihi...thx wak sbb sudi intai2 blog kita yer....



ok..igt x ade 1 entry 2..tajuk dia "Adakah ini tanda2 yg aku akan tgglkn kalian semua"igt x?igt x?hurmm..entry bulan april...(su..ko igt ko sapa,sume cite ko yg syok sndiri 2 dorg nk igt..penting ke ko 2?)


Hurmmm....so akhirnyer!!!!aku resign jugak kat TELCO N POST....chop3!!!!bkn resign apa pon, aku tukar deparment je la....aku ditrnsfer ke HQ deparment kat Mines Waterfront(kikiki, actlly, that was my previous position n opis, but T&P need a staff like me a workaholic staff..so aku hanya dipijamkn shj di T&P : nk pk jap...rajin ke?hahahahahah)so, gurl2....aku akan rindu korg sume....korg bestttttttttttttttttt!!!!!haisshhhhhhh...kat HQ pon best..kakak2 kat sana sume best n 1kepala..n yg paling penting aku dpt Bos yg berkaliber n sgt +ve...cume kat T&P NI sume rakan sebaya, yg muda lg noty,lg chomel,+ lg gilerrrrrrrrr....kat Hq kakak2 sgt..heheh..ops sory kak lin n kak noly...(da3...skrg ni aku bkn nk cite SAPA best sapa x)



Well, its time 4 me 2 say Selamat Tinggal Telco & Post.....(da knp ko ni su,nk nangis??cite lagenda budak setan 2 xkuar lg pon)so post br ni, dgr2 agak berat jugak...tp xla berat mcm nk tarik bas guna rambut 2.....cume lg mencabar..wah!!!class gitu..mencabar ke???(aku nk tgk ko sue.....ko nk kawen, nk keje lg...takut nnt, ats pelamin pon ko bwk catalog capital boutique (CQ)2)ok2..sure korg tertanya2 apa Capital Boutique 2?jap..kalu korg xtnya pon..aku nk cite..sbb ni blog aku...suke aku nk cite pon..korg xtnya pon aku tetap nk cite...dgr yeh...kalu xnk dgr pon...bukak mata 2 besar2...bace apa yg aku tulis....(mmg pon korg xleh dgr, da nama pon blog..korg ni knp?bace je la...kang kalu kuar suara..mau korg melompat)....so, CQ ni jual brg2 branded..aku xmo g tau lg apa post, n job aku..p aku g tau apa yg dorg wat yeh...hurmmm...korg gile LV x?GILE JAM TAG HEURE x??pendek kata brg2 branded??heheh..haruslah kan??so, kita org jual brg2 tue....siap leh wat loan lg...fullstop!!!teruja x??hurmmm...tggu yeh..msih dlm proses!!nnt da settle sume aku update....



hurmm..tggu next entry ya..sbb aku nk celoteh hal umh tgga ni....blog ni aku wat sbnrnyr nk cite topik aku yg nk lgsgkn perkhwinan...p disebbkn bechok..hbis sume nk cite..so jadi la kisah cinta su, n kisah keje su..hahhahaah(lantak ko la nak,jji ko happy) haruslah..font colour aku wrna kuning kan...wrna kebangga TELCO & POST!!



***korg layan la pic,hari2 terakhir aku kat T&P....


(me &gyna)


yati + me

my sis leny

suzi n kak nad

(teman berkelahi)

elle

(awk,jgn pengsan lg kat opis..jage mkn...kita syg awk)


**hukhukhuk...tiba2 mcm nak nangissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss........

Tuesday, May 11, 2010

Soalan yg telah diTag oleh CiK Puan Haida-Hida

salam sume, thx kak hida tag kita...mcm biase kita pg2 msk opis, akn on laptop...bukk ym pas2 bukk blog tgk ade 4lowwer br ke x..komen kekwn...so nmpk la msg akk suruh kita jwb soalan ni...ok,kita cuba jwb yeh,,,,,


1) Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
---> kita akan tikan depan dia pulak.....hahahahah...hurmm,biasenyer kita wat xtau wpon hati ni sakit...n kita akan renggangkan hbgan yg rapat,n cuba jauhkan diri dr dia..sbb golngan mcm ni sgt bahaya utk wat kwn...

2) 6 orang di hati anda?
---> Mr.Dzul, Abah, Mak, Along, Erol, Pisah

3) Anda rasa anda comel?
---> cantik 2 xla,p cute 2 mmg ade...hahahahhahahh(suke la,kita nk puji dr kita kan)

4) Single or taken?
---> taken by Mr.Dzul..not avlble anymore!!!!no entry....

5) Blog yang anda suka?
---> blog2 yg 4low kita, n blog2 yg kita 4low dorg......

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?
---> bkn tiap2 hr,tp sy akan pastikan bilik sy bersih setiap ujung mggu..hr lain tetap bersih, cume xdpt nk sapu hari2..yg peting mata xsakit....

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
---> lagu ziana zain....(tgh dgr pon nieh)

8) Last text message?
---> b,bgn...ayg da pai opis..kol 9.30am da ni..t lmbt lak....ayg demam la b..k la t pai opis call ayg
(biase la..bkk je mata call tunang tercinta)

9) Last phone call?
---> "b,apa doc yg b nk elle bg 2..."2jam lepas call tunang tnya doc yg dia mntk....

10) Hari terakhir anda menangis?
---> last 3weeks....nangis sbb tunang tgglkn aku...xbwk aku g beli panching....(cehhh..2 pon nk majok)

11) List lima color favorite anda?
---> pink,putih,merah,itam,grey

12) Orang terakhir anda ber-YM?
---> eryn660...(dia nk merasa tom yam kat kedai abg wan..hahahhahahaha)

13) Game paling anda suka?
--->xminat game jugak mcm kak hida...xteruja n xhingin pon kalu si dia nk bg psp or ps3...mgkin amek, pas2 jual balik..beli beg ke,..kasut ke...hahahah

14) Adakah anda peminat MCR?
---> apa MCR 2 kak hida..su xtau...

15) Apa perasaan anda jawab tag ni?
--->geli hati,mcm nk guling2 kat sini(opis)hahahah

16) Anda rasa tag ini best?
---> besttttttttttttttttttttttttttttttttttt

17) Tag lagi 10 orang
---> hadoyyyaiiii..nk tag sapa ni...hantam saja lah.....

1. http://princess-are-you.blogspot.com/

2. http://inumatin.blogspot.com/

3. http://ashannweddinggallery.blogspot.com/

4. http://sayamaukawen.blogspot.com/

5. http://honeysour00.blogspot.com/

6. http://cikpuanmiera.blogspot.com/

7. http://segalanyedcnie.blogspot.com/

8. http://tintaduahati.blogspot.com/

9. http://terompahsurau.blogspot.com/

10. http://amymissunderstood.blogspot.com/

11. http://sharpshouter.blogspot.com/

so...uoallllsss...sudi2 la jwb k..mn yg kita xtag 2 pon...xperlu malu2 kucng..anda juga boleh joint skali....

Sunday, May 9, 2010

Kejutan....

"B..saje je nk wat surprise....xnk g tau ayg awl2..ok x?"2 la ayat dia bila aku selak sliding door dapor...pas da sakan pilih kad kawen, lepak lak kat Ampang Avenue mkn seafood...xtau nk g ne...salunyer,bila aku ckp nk g umh kami kat Sentul dia salu ckp..."alah..xde perubahan,sm je mcm ayg tgk 2hr lepas..nnt2 la kita g"...huhhh...p kali ni..dia yg sakan ajak g umh since last fri..ptt la dia asyik dok tnya jadual aku....rupenyer Kicthn Cabnet kami da siap....p dia xtau g tau aku..bila aku tnya je.."b,bila kcthn cbnet ayg siap???"dia ckp lg sebulan...so xde la pk pape...p kejap je....last 2week order..last week byr..last week gak contrctor pasang kat umh....kekwn, ni la kicthn cabnet aku...yg aku dok bising2, merengek siang mlm....dok ckp.."b,ayg nk kchtn cbnet mcm kat IKEA tue..ayg nk warna merah 2....bleh la b...ayg xnk wrna lain..ayg nk merah 2 gak...kalu xdpt sama atau xdpt beli kat IKEA..tempah kat luar pon xpe..jji wrna merah..."well,ni la hasilnyer...

L-Shape
L-Shape (ade lg yg xsiap dapo n sinki xtarok g)
uiksss..sesat pulak gmbr b...dia tgh chk
kot2 de rosak ke....
yg ni bukan rumah kami..tp ni la Kicthn Cabnet @ Showroom Ikea
so...Kicthn Cabnet umh aku ni...aku amek idea dr IKEA
SAMA ke??mcm xsama, tp xserupa kan??kikikik
ok2...aku tau korg tgh ckp...."huhhh...xcantik pon..xsama pon mcm Ikea punyer..."hehehe,xpe la..jji aku bersyukur dgn apa yg dia bg kat aku...korg ni bnyk sgt la complain...kalu korg nk sgt dapo aku cam ikea..meh sini sponser aku....Kitch Cbnet kat Ikea 2 rm12k++ korg nk ke bayarkan??so yg ni..tunang aku dpt carikan murah dr IKEA..1set Kicthn Cbnet kat IKEA..aku leh wat 1set setgh kat umh aku..yg ni tunang aku dpt harga rm6K++..kalu nk more detail..just msg me k... i will recmn u guys 2 my contctor..no worries, no tax2...heheheheh....hurmm, pe lagi, dapo da siap jgn xberasap da....2 yg dia pesan kat aku...heheheh...smlm mmg kejutan dia mmnjadi...sbb aku sgt teruja n xsabar nk tggu Kicthn Cbnet...pape pon b...Time Kasih banyak2 b...lantak la dorg nk ckp xcantik..p mata ayg ni tetap nmpk cantik...dorg 2 jeles tue b..sbb ayg dpt Kicthn Cbnet wrna merah...(sbnyr..ni ayat nk sedapkan ati wpon telingan ni merah padam mndgr komen korg)b ckp...nnt kalu da set dgn lampu, brg2 lain..mmg cantik yang..yg kat ikea 2 cantik sbb da msk ngan lampu dia, akssri lain..nnt rabu ni lampu sume da siap..ha...ayg tgk la...hehehehe...xpe b, ayg bersyukur..da cantik da 2...ayg puas hati ok....Sumpah!!!ayg ikhlas ni..ayg puas hati ngan Kichtn Cbnet ni...kalu xpon..kita pakai dulu 3-4thn..nnt de rzki tukar lain....hahahahahhahaha...(su-sue, ko mmg xberubah bab2 mghabiskan mmg bg kat ko).....

Kad Kahwin Sudah Dipilih.....

Kad Kawen
(Tp ini bukan pilihan kami, hanya contoh semata2)
Salam....


ISNEN,isnen..isnen...monday..monday..monday...sgt borink,sgt benci bila tau hr ni hr senen..kan best kalu hari sabtu&ahad 3x dlm semggu..hahahhahah(ko ni su,suke sgt pk bnda yg bukan2...xmsk akal)haihhhh...lantak la...yg penting dtg keje, gaji masuk, n hari tetap berganti hari dan 1/10/2010 semakin hampir....opssssssssssss!!!!!sudah hampir tiba kan....???mcm xcaya, yg cik su ni bakal bergelar isteri kurang lebih 5bulan dr skrg....


Smlm, kami (su&apai) da membuang ms dan membuang sedeket duit dr saving accnt untk memilih kad kawen...biase la,hr ahad aku kene g umh Mr.Apai...mcm biase,smpai je..dia blom bgn tido lg...bj yg dia pakai smggu pon 2bakul xcuci lg...so ,mcm biase jugak...aku akan settlekan bj2 dia...(rasenyer b....almost 6year,ayg cuci bj b kan...da mcm rutin mgguan ayg..cuci,sidai,n iron,its ok...well,korg kene fhm ok...dia xde adik bdik pmpuan..tggal lak ngan ayh..so sapa la yg nk wat..kalu nk tggu dia wat..jwbnyer hr senen pakai bj yg xcuci, n kalu cuci pon maybe xberiron)p dia penah igtkn aku..jgn da kawen nnt, sume xnk wat!!!hahahahahah....


Da siap sume, naik je kete mcm biase..2-2 blur, xtau nk g ne..dia pandang aku, aku pndang dia..dia tnya:- "nk g ne ni yang....?" haih...dia tnya aku,dia yg drve...last week da g sunway piramid..wpon ati ade sket sakit..sbb tgk dia je yg shoping...pas 2 dia tnya.... :- "hurmmm..kita pilih kad kawen la...lg 5bulan je lagi..da leh tempah niehhh".....wau!!!tiba2 rase cam hapy,sbb tgk dia cam excited...ye la aku xterpk pon nk ajak dia g..biasenyer dlm pale dia igt umh je...hal kawen dia lgsg xpk...


Rupenyer,dia da target...bulan 5, stop pk hal umh...so concentrate pk hal kawen...well, korg tau la kan..biase kita p0mpuan yg risau hal2 kawen..dorg golangan adam ni..wat xtau je...apa yg dorg pk, apa yg kita nk,apa yg kita pilih..dorg ikot je...pas2, kalu kita xde duit...mntk je...aku takut nk usulkan hal2 kawen..sbb dia penah remind aku..."yang, boleh x bg b settlekan 1-1 keje, b tgh pening pk hal umh ni..bg b settle hal umh dulu..then br ayang tnya b pasal kawen ok"...so start dr 2...aku lgsg xtnya da pasal kawen..so im alone..a bit sad that time...tp bila pk lik, betol jugak..cam ne nk pk 2 bnda dlm 1ms....tp skrg, dia pulak yg nmpk excited nk uruskan hal2 kawen,..so guys..kad kawen aku da settle...tp xmo la tnjok skrg, xsurprise...huhh..lg dekat hr nk kawen ni...aku tgk dia semakin manja...semakin manja kan aku...b, nnt ayg over nnt..xmo la manjakan ayg sgt...sume ayg ckp..b ikot je...apa ayg order, b wat je...ok2...ayg tau b da bnyk berubah...well, nk jd suami kan....ayg hargai apa yg b da wat ni...


hehehehehe....berani la kan type cam ni,sbb tunang aku xtau pon aku de blog..cuba bayangkan kalu dia bace sume ni...owhhh ma god!!!aku rase mau kembang, smpai koyak suar dia bace pujian aku ni...xpe la..biar aku n blogger2 yg lain je yg tau,..aku mmg xnk dia tau apa luahan hati aku...bkn nk berahsia..tp rasenyer, biarlah rahsia......heheheheheeh

Friday, May 7, 2010

ALONG PLS READ THIS!!!!

my Bridesmaid

TUGAS ANDA SEBAGAI PENGAPIT DIHARI BAHAGIA SAYA NNT....


You might have to read the title carefully.. ALONG as u know u will b my Bridesmaid @ Maid of honour @ pengapit...so pls read n fhm betol2 ok..sy ulang fhm betol2...kalu x nnt...sy boleh jd MARAH...anda sbg pengapit sy nnt...anda harus berbakti pd sy..n harus ikot apa yg sy nk,apa yg sy suruh..pendek cite..kamu akan jd org suruhan a.k.a khadam saya...hahahahahha...jgn mrh!!!tp sy tgh seyes..sy nk kamu bace ok...so that, u will b the best bridesmaid for me n dzul...n also u hv 2 remind ur hubby bout this k!!!!but don ask him 2 look my blog....(rahsia ma....)heheheh


1. First thing you must remember is you must NEVER overshadow the pengantin (aku la 2). Means, melaram tu biar berpada-pada la cik kak.. jangan la sampai mengalahkan aku pulak..tp bj mesti cantik ok...cume jgn over dr aku la.. (ko leh gunakan khidmat juru andam aku, p aku kan pesan awal2, make up sket2 sudah..xpon make up sndiri, sblm ni boleh je make diri sndir..time ni lak gewdiks2 nk suruh org make up kan...hahahah)

2. Harus tebalkan muka (ini khas untuk kamu2 yg tak biase jadi centre of attention seperti saya juga). Sebabnye kamera memang akan sentiase (konon2) menghala ke arah kite (sebenarnye kamera menghala ke pengantin, tapi sbb kite kat sebelah dia, maka terperasan mcm kamera tu focus kat kite la..) Oleh itu jangan la perasan yer… tebalkanlah muka.. harus diingat tetamu2 yg dtg tu pun tengok pengantin, bukan tengok kamu (walaupun mungkin ada juga mata2 nakal yg mengusha pengapit. Tapi abaikan sajer sbb mr.Aman ade kat sblah dol..ko nk kene trajang)

3. If possible kan long , aku nk ko request a powder puff with some powder on the puff from the mak andam. Powder tu haruslah yang mak andam pakai untuk makeup aku tadi. Just dap je if aku complain berpeluh or ko nampak muka aku dah berminyak especially at the T-zone and sometimes at the cheek bone.(tau kan..muka aku ni berminyak..so ni sgt penting, pls take note)


4. Harus tebalkan telinga dan menyediakan jawapan untuk the unevitable question. Yer, seperti biase soalan yg akan ditanye di majlis perkahwinan adalah “kau biler lagi?” (mungkin soalan ni makcik2 aku akan tnya,nnt ko jwb, cik pgapit laki yg comel2 2 la laki saya...hahahhaha,mgkin dorg xpasan sbb aman kurang inci...hahahah)huhuhuhu..pecah perut aku long..


5. Harus bersedia menjadi waiter/waitress. nnt bila aku da sedia nk mkn beradap, ko jgn tggu pelayan sendok kan nasi tok aku,kalu ko nmpk dorg xsedia...so ko kene b ready (xkn nk tggu aku n apai tarok nasi kat pggn korg kan....)


6. standby tisu bnyk2, sbb nnt ade adegan mgeluarkan airmata, wpon ms 2 aku n apai bkn tgh tgk cite hidustan atau...maklum la...nnt time renjis2 2..mn tau mak aku pesan bnda yg bukan, aku lak sedeh..kuar air mata..nk lap kat mn kalu xde tisu...xkn aku nk lap pakai kain ko kan..so stanby tisu...(jgn ko lak yg nagis da..igt jgn over okeyyy..mak xsuka!!!hahahah)

7. Memastikan pakaian aku terletak cantik...nnt time aku nk duduk kat pelamin, ko kene amek bunga tgn dr aku dulu..letak bwh, kalu boleh letak blkang pelamin,nnt aku akan suruh org sediakn mggkuk letak dlm 2...(bunga 2 mahal okey)..pas2 ko jgn amek kipas,kipas ko lak...ko kene tolg tgk kain aku yg berjelar2 2...ko alihkan alas kaki aku dulu...pas aku da duduk,letak alas 2 tmpat asal then pastikan aku xpijak gaun aku...kang nk bgn g mkn beradap2,xpasal2 kecoh 1dewan, "su jatuh pelamin"...sapa malu..aku jugak....pas2, jgn diri je...skang aku yg kawen ke ko,jgn gabra2...relax...da tolg letak alas kaki 2..ko leh amek kipas..kipas aku lak..jgn laju2 sgt...nnt jatuh la bulu mata palsu mak okeyyyy....


8. Senyum....tolg senyum..p jgn senyum2 kambing mcm aku n apai..yg kawen aku..yg korg nk malu2 ni knpa????senyum je...jgn risau,org xkn tuduh ko gile...sbb org tau..korg mmg kepala gile2..hahahahah....but pls...tolg jgn wat aku n apai pecah perot ats pelamin 2...mcm ko gelakakn rim myvi aku 2...igt yeh...ni mjlis kawen...bkn mjlis bersantai, memancing ikan smbil bergosip..bukn..bukan yer....


10. last but not least...kalu ko nmpk aku cam sedeh hampir2 nk meraung bagai nk gile..wat lawak sket..bg aku happy...tukarkan mood aku..relax kan aku...pas2, ko jgn panic la kalu tgk aku nagis...kang ngan ko-ko nangis...jwbnyer, aku yg lapkan air mata ko 2...bkn ko lap aku...


In other words, you have to do whatever it takes to make sure me n apai looks absolutely stunning on my wedding and make sure the majlis runs smoothly with no worries. In order for that to happen, you’re gonna have to have the pengantin’s best interest at heart. Jangan berkire dgn orang, nanti orang akan berkire dgn kite jugak. So lakukan sesuatu tugas dgn ikhlas dan jangan harapkan balasan.sesungguhnyer, aku yg mgharapkan balsan selepas pertlgn yg aku beri...(aku ugut korg kan..hahahahah...well long, aku xmintak lebeh, just b my best Bridesmaid...aku syg korg,andai kate ayat diats wat korg kechik ati, atau terasa, atau berpk..oppsss su ni lebeh2..aku mntk maaf..maafkan sy penunggu gua....heheheh...su syg korg)

Tuesday, May 4, 2010

Rumah Kami Sudah DiCat!!!!!

Salam......spt yg dijanjikan..smlm aku de ckp....aku nk tgk sndiri cat kat umh...hurmmm....blom bkk pintu,bau cat da semerbak!!!sakit idung....p msk je....tros xbau pape...huhuhuh...nk tau np..sbb hati ni happy...wrna cat yg dipilik mmg cantik dimata aku!!!!!well..xpe2..aku fhm..kita de taste yg bebeza..maybe aku tgk cantik,korg ckp xcntik....its ok!!aku fhm..p apa yg penting, umh aku..of course la aku kate cantik kan..hihihii....
Untuk bilik 3-3 bilik aku cat wrna grey...3tone...ade dark grey,grey, n soft grey...cantik la wrna dia...sbb cyling da wrna putih..so cat wrna 2...naik!!!utk living room kita org cat wrna coklat..3tone gak...p bila da tgk hasil dia..ade gak rase nyesal..sbb wrna grey 2 lg cantik tau!!!p b ade ckp,kalu kenan sgt...kita tukar je wrna grey 2 kat hall..(haihhhhh....b, ni xsedar2 g ke???)p xkn la aku smpai hati nk ckp cam 2....duit nk pakai lg...kalu duit kat bank 2,,sume aku nyer!!mmg aku ckp nk tukar la.....
So,aku de upload beberapa keping gmbr....hurmm...korg tgk la ok!!!p ade lg yg xsiap....but no worries, i'll update n share wif u guys k!!!!c u guys 4 the next entry..dadaaaaaaaaaaa...(nk lik keje da)
2nd BED ROOM



3RD Bed Room
Master Badroom
b tgh chk...kesan consil aircond hr 2...kan aku de upload picha
yg dinding ni penoh lopak...ala...jgn wat2 lupa...yg korg dok komen kate contrctor
wat keje xkemas 2??(mmg la xkemas,kan aku ckp xsiap g)
hurmm...tgk??skang da siap..kemas x?
bg aku..cina yg wat ni..keje dia sgt teliti..seyes...
xcaya nnt...korg dtg Housewarming umh aku..korg tgk!!!

Monday, May 3, 2010

2 MMS RECIEVED FROM MY LUVLY FIANCE!!!

Salam semua....huhhhh....hr ni mcm mls je dok opis....biase la monday blues kan!!!korg pon sama la 2..sapa yg suke dtg keje hr senen!!!p kalu hr jumaat...hati ni berbunga2 nk dtg opis...mn taknyer, rehat 2jam, leh lik umh tdo jap...pas2..esk cuti g...wah!!!!xsbar nk tggu jumaat....p hr ni...hp xhabis2 bunyi msg!!!cam pelik...maklumla kan...laki mn suke type msg2 ni...p hr ni tunang aku lain lak...pas 1 mms1dpt g mms lain...xhabis2 dia dok tnya... "yang..cantik x colour living room kita??"...guys..u know what..he worried, if let say i said..."nop,xcantik"....so..bila aku komen cam 2..dia tanpa rase rugi n ragu2..akan decide nk tukar wrna lain...(b,sedar sket,kita nk kawen lg 5bulan..bnyk duit nk pakai)..so ni la beberapa mms yg dia bg.....aku xleh nk komen cantik ke x..sbb xtgk real nye hasil...theme kita org utk living room wrna coklat...so..tggu balik keje karang singgah umh..br leh ckp cantik ke x..p nk jage hati nye pasal...aku reply...."yer b..cantik...b nk colour cam ne g??"...n dia jwb.."x,kalu ayg tgk xcantik, b tukar wrna lain..."kalu aku ni jenis xsedar diuntung mgkin aku ckp xcantik....p,alhmdllah...apa yg dia bg da cukop memadai...kawen nnt..aku cuci kaki je...umh da siap...THX SO MUCH B!!
CANTIK MENARIK B!!!
CANTIK LA B!!!!AYG SUKE!!!