Thursday, June 24, 2010

pening lg.....

salam.......

mggu ni mood xbapa nk baik...xtau np..maybe sbb hr semakin hampir..n masalah semakin bertambah...maka nya mood pon merundum, menjunam kebawah mcm carta kat bursa saham 2.....(kakakakakakak....dlm pada xde mood 2..sempat lg nk berlawak kan)haih...keje pon xtentu ms...briefing yg xputus2...balik keje pon da xon time...lg 1 hal yg paling kusut difikaranku di kala ini adalah..td HR g tau..sume staff akan terlibat dgn TEAMBUILDING hr sabtu&ahad ni....sume staff wajib g..termsk board directr...lagi skali diulang..SUME STAFF OKEYYYY!!!kalu xdpt g sabtu ni 26@27hb ni..kene g next week, which is minggu lagi satu...adoyyaiiii...1-1 masalah..."BOS BOLEH X SY XNK G????" dulu ms kat skolah kat U dulu da puas da g..kem motivasi la, jati diri la, tata negara la, p sama je degil nyer...kejap je pon insaf...pas smpai umh..ilang da apa yg blaja kat kem td 2...BOLEH X???saya nk kawen da pon...ptt sy dikecualikan g team buildg ni...kalu bos nk antr sy g FAMILY BUILDING KE, BRIDAL BUILDING KE....ok la....huhhhhhhhhhhhhhhh......pening la...smpai da tatau nk tulis apa utk entry kali ni...p apa yg penting sy nk g tau kat sini..Cik Sue xde mood.....sumpah!!!Mr.Dzul je yg leh cool kan mood sy ni....xpon MUsang King...hahahahahhaah...xpon, ajak Mr.Dzul g vincci sebat 3-4psg kasut, xpon Mr.Dzul wat surprise tukarkan "my Katak" jd jazz boleh??? uolsssssss...kita smbg lg nnt ok...c u 4 the next entry..wassalam....

(nampaknyer aku semakin melalut dan keadaan mnjadi semakin ismet bila hr da dekat.....
)

1 comment:

  1. What's up Dear, are you really visiting this website daily, if so then you will definitely get pleasant knowledge.
    Also see my webpage > loans for bad credit

    ReplyDelete