Tuesday, July 27, 2010

UKUR BAJU DIBADAN SENDIRI....LALALALALALA

yuhuuuuuuuu....hi ladies sekalian.....

aku nk share ngan korg story ms g fitting bj EN.TUNANG....huhhhhhh....ssh nye la hai nk ajak dia g fitting!!!!mcm kan nk ajak g menyelam....cube kalu aku ajak dia g manching...confirm, xde dolak dalik...tros setuju jer...haishhhh...so, last 3week kami ke butik utk mengeTEST bj laki...smpai je kebutik 2...staff2, n bos butik 2 tros tego aku..."hai..su mn tunangnyer..?" aku pon dgn banggan nyer, tunjok la MR.DZUL yg da cam malu2 kucing sbb mata sume tertumpu kat dia kan...mcm kan TOM CRUISE yg datang...(kalu da MR.DZUL, TOM CRUISE...aku ni ANGELINA JOLIE'S la kan...hahahahahh)staff kat sana tego.."oouuwhhh, ni la dia tunang su..ssh betol nk jumpa...boleh tahan..segak jugak yer..p awat kurus sgt cik su oiiiii)..mn xnyer..aku g butik 2 da 4x kowtttt...yg MR.DZUL ni msk kali ke-5 br dia muncul...org lain, 1st time dtg pon ngan tunang...p aku single rider..2nd time ditemani my BFF (ERIN)...kurus yer kak?kalu akk nk tau..dia kalu mkn, sume lemak2 dia g kat saya kak..hahah

xper, aku fhm...tunang aku ni bz sgt...korg tgk pic kat bwh 2..tgh test bj pon..aku rase mau dekat 20x opis dia call la, client call la, adik call la..haishhh...sungguh bz tunang aku nieh..smpai kakak kat butik 2 ssh nk amek ukuran badan dia...

MR.DZUL da sound..."b nk bj baru hokey...xmo bj yg org da pakai..." yer tunang ku...ayg suruh b dtg sini nk suruh b test je bj yg da sedia ade..b nk design cam ne...nk pakai bj tradisional ke, taxedo 3pcs ke, coat chinese stail ke...2 yg suruh dtg...kang kalu ayg pilih kang...ayg suruh b pakai dress wedd cam ayg jewwe...ayg minat 2 desgn..1 b pakai, 1 ayg pakai...boleyyy?xnk kan...so kalu xnk, dok situ diam2, biar kakak 2 ukur badan b yg keding kelingkeng 2....

so,pilih2 dipilis...wah..da mcm renjis2 dipilis...(tau la nk kawen, xsabar la 2 nk ditepok tawar)EN.TUNANG memilih utk memakai COAT CHINESE STAIL...katenyer dia xmo pakai TAXEDO 3PCS...kang mau kuyup bj 2...bj tradisonal lak...dia ckp cam xsesuai muka dia pakai tengkolok...mcm xmacho la yang...(hahah, aku yg lebeh sbnrnyer xmo dia pakai bj tradisional..sbb aku rase, dia lg hensem n bergaya pakai coat 2...)ladies...dewan kami xde aircond...so, kalu da 3pcs...mau basah lenjun dia pakai...da la badan dia ni cepat berpeloh...huhuhuhu..naya...so design bj MR.DZUL mcm yg bwh nieh...cume colour je tukar...

TEST BJ PON SEMPAT LG LAYAN CLIENT...
MR.DZUL ckp "keje sampai mati yang...nk cari duit
ayg 2 tau nk mintak jer..kalu xjwb call ni ribu2 terbang"
pape je la b..janji ayg tau LV ayg ade..hahahaha

No comments:

Post a Comment