Monday, May 11, 2015

Kurus Dengan Pro-bee


Assalammualaikum wbt....Hi,Salam Sejahtera & Salam Satu Malaysia....Selamat Hari Ibu Semua....Selamat Hari Ibu Mak....terima kasih utk semuanyer....muahhhhh *****





Koranggggggggggg!!!!!


Rindunyerrrrrr kat korangggggggggg......kekekeke :p
Bajet2 mcm ramai follower and readers je gayanyer kan....
Well, aku xbatak likers or followers mcm 'amran fans' :) :) :) :)
Tapi sebagai wanita, ibu, dan isteri aku xheran sume tu...ramai pengikut ke..xke...mak tak herannnnn....yang phenntingggggg apa yg aku tulis kt sini aku bley share ngan kekwn...dannnnn....xnyusahkan aku nk ulang cite balik dekat si A & si B...pastu  G dtg tnya lagi..then A kata da lupa pulak...ni si PQRSTNMY tgh tunggu lak ni jwpn dr aku...tetiba uolsssssss Harris poopoooooo..makanyer BYE2 la....Harris kalu da poopooo berbagai2 la actvty ibu n anak lepas tukar pampers tu...then apa jadi  ngan si A dan lelain....ha ahhh...korg tggu la sampai lebam yer...hahahahah..

Kesian...xsampai hati tau tgk korg...yer la...aku da bikin panas line..upload pic yg hala-hala  Kim Kardashian pas tu bila korang tanya achanerrrr aku diammmmm jerrr....konpom panas kan!!!aku tau...jgn nk tipu la....sbb aku pon sbnrnyer panas hati melonjak2 nk share ngan korg cite ni...sbb tu aku rase lebeh mudah aku share kat sini...ko leh share cite aku ni ngan kawan ko kat Londo...India...China...Rusia...dan yg berada di sekitar mentakab dan jengka 1 smpai 100...hahahahha

Ok...pada yang da tau tu...Alhamdulillah...tp pada yg xtau tu...ni aku nk ckp...anak aku da 2orang sekarg...si Aqish da nak 4yrs...si Harris esk 12/5/2015 cukop la 4bulan da usianyer.. ,Alhamdulillah da dua orang Arjuna Puan Suria...



Czer lg ke normal kan???soalan pertama yg akan terbit dibibir2 kekwn bila tau member da bersalin...pas tu br dia tnya boy ke girl...kekekekek...

Czer lg korang!!!xde rezeki nk normal...bila da masok yg ke 2x ni...xde la mcm cuak n sedeh sgt...sbb bila tau je da pregnant,,,mmg mental n fizikal ni da bersedia dgn apa jua kemungkinan...SO mcm tadehal la perot kene belah...tadehal la nk nangung perit sakit pedeh ngilu lepas bius habis...tadehal la tengok perot menggelebeh n still boncit mcm org preg 3bulan... :( :( :(

Memang sgt tadehal kalu CGPA aku mcm maslantodak :p kekekeke

Pheeeeuwwwwwwww....munafik sgt!!!!sedehh...menangis dlm hati hanya Dia yg tau...tapi demi satu insan kecil yang comel dan  berkongsi nyawa dgn aku...aku persetankan sume tu..yang penting aku nak ank yg aku kandung 9bulan dan membuatkan aku mencapai berat yg mencecah 76kg daripada 45kg...aku hadap...czer pon czer la..kalu gemok pon lepas ni...lantak la...

Tapi sebaik kuar je sepital...nahhh!!!amek ko....konpius da antara perot ngan badan...yg mana perot..yg mana badan pon da tau....hahahahhaahah....


 


Hari 3 Pantang = 69kg

Tu...pic ats tu!!!selera ke tidak???kahkahkah....jgn kata ko senah...mak jenab depan umh pon..terbantut nk suap nasi bila tgk aku....korg!!!pic tu...aku pakai bengkung yg zip on tu...yg khas utk org czer tu kan...tp korg bengkung tu..dia xde airbag dlm tu tau...haaaaaa...dah tu yg benjol tu hapa kan??persoalan yg konpom terlintas kat pale ko...haishhh itu pon nk kene bg tau ke...tu la PEROT... Perot yg br lepas czer tu...boncit kan...pic yg pandangan sisi tu...mmg aku xpenah share kat FB aku...sbb aku xsggup nk dgr kata2 yg benar dr mulut korg...paham...mmg betol boncit...tp aku xleh time masalahnyer ni maslan hooiiiii....TAK BOLEH!!!!sbb tu perap..n bila tiba masa mmg aku akan share...mcm hari ni!!!

Jadi aku pantang mcm biasa la...dgn set pantang NR!!! habis pantang...badan cenggini ha....


Ko xrase ke mcm udah balot nangka tu ha!!!!

Susah hati ko tau x bila da mcm nangka...!!!asal masok baju je...part lengan tu smpai siku je...kalu suar...smpai betis jer!!!aku xtau mana yg silap...aku ke baju...tp hati ni....hati ni jgn main2...dia nyer yakin...org yg nengok pon xcaya....hahahah...kekwn rapat still dok kata gemok...tp dia ni...tu2...yg da ngupe nangka ats tu...ttp rase kuwusss!!!! sampai la mak aku sendiri yg maki...dia kata gini... :-

"Baju mak yg XXL tu bnyk lagi yg bebaru...ko bg mak baju ni...nnt pegi umh nek uda ko (nenek muda)mak bg dia soh dia balot buah nangka...." ha..ahhh....sentap betol...makan luar dlm mmg habis sentap dia!!!

Tgh dok isau2 tu...ade member pm kat fb....kata2 dia buat aku sedar...yg aku mmg kene buat sesuatu kalu aku xnk jd mcm "bini2 Abang Jamil :- Butang baju melayu abg mana pah!!!!" ok xnk...seyesss!!!!so aku tnya dia.... "apa yg ko boleh bantu aku???cer share sket...."

 Dengan bermodalkan xsampai RM50...dlm masa kurg lebeh sebulan....aku dpt hasil yg mcm ni..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Da nampak susut sket...tros potong rambut...heheh...
Berprinsipkan...

Ailin ProBee #sprayjer BOLLEH KURUS!!!!

Semudah ABC kan???xpayah ssh2 nk telan pil...xpayah ssh2 nk pk risiko akan dtg...xpayah ssh nk labor modal yg banyak...n xpayah ssh2nak berdiet...korang hanya perlu spray di bawah lidah...3x sehari...30minit sblm menjamu selera...spray dan minum segelas air suam...kemudian korg boleh menikmati hidangan korg mcm biasa....tapi nk dptkan hasil yg cpt...tolong elakkan makanan yg berminyak, dan tinggi kalori.

Betul ke???

Ehhh...aku de masa yeh nk bohong korg time2 serius cenggini...Korang tau x,kenapa dgn hanya #sprayjer aku boleh menurunkan berat badan....Sbb didalamnyer terdapat :-

Garcinia Cambogia

Ekstrak Garcinia Cambogia bertindak sebagai "fat burner" semula jadi yang membantu meningkatkan metabolisme dan membantu proses detoks.

Propolis

1001 kebaikan propolis seperti yang diketahui umum, meningkatkan sistem imunisasi badan, memberi tenaga sepanjang hari.

Menegangkan kulit

Kandungan Collagen di dalam proBee membantu menegangkan kulit dan mencerahkan kulit.

Korang jgn khuatir sebab :-

Diuji secara klinikal

Ailin proBee telah diuji secara klinikal dan dikilangkan di kilang bertaraf GMP.

Selamat & Suci

Semua produk Ailin SKincare berdaftar dengan KKM, selamat dan suci.

Belanja korang sket pic ProBee:-





Di keluarkan oleh Ailin Skincare Sdn Bhd

Cite pjg lebar pon xguna kan...kalu xdtgkan hasil...takat 1pic je...apa la sgt kan...kay ni nk buktikan kat korg...aku sendiri yg guna...aku sndiri yg rase...dan kawan2 pon da mula tego n tanya...rase kejam sgt kalu aku kurus sesorg kan korg!!!dulu ms preg Aqish...berat aku cecah 74kg ms nk bersalin...n 2nd bb ni cecah 76kg..76kg drpd 45kg sebelum disahkan pregnant Haris.Yesss!!!mmg aku berjaya kurus ms aqish dulu,,,malah lg kurus dr zaman ank dara....tp ko tau berapa lama aku gigih?hampir dua tahun nk dptkan balik berat asal 45kg...tapi dgn Ailin ProBee utk 2nd baby ni...xsmpai 3bulan aku da berjaya kurangkan 12kg...habis pantang berat aku 65kg...dgn pengunaan Probee yg konsisten skrg berat aku 53kg...aku xkn benti smpai sini korg...aku akan pastikan raya ni berat aku paling terok pon 47KG!!!tp cita2 nk target 45kg...!kita tunggu n lihat je kay...penangan ProBee ni... 

Aku share sket la pic2 ms pregnantkan Aqish dan Haris....dan pic sekarang!!!

74kg!!! : Aqish





76kg!!: Harris


45kg!!!Tapi amek masa dua tahun utk aku mencapai kejayaan itu..
hehehe...dr 74kg...2tahun aku gigih utk dptkan 45kg...



53kg!!!Dalam masa 4bulan lepas bersalin...
hanya dengan #sprayjer jadi xmustahil
kali ni aku nk try dptkan 45kg
hanya dlm masa kurg 7bulan!!




45kg VS 53kg

Kalu korg pon nk try #sprayjer n kuruihhh mcm aku....korg leh contact :-

013-2236 614

Website : http://ailinskincare.com/probee/

Kalu korang rase2 nk #sembangkurus ngan aku...xpayah nk malu sgt aaa....just Pm je kat fb k...nnt br aku bg no hp aku kat korg..then kita wasap2...sbb kalu letak sini no.hp..aku rase kemungkinan ramai yg merapu dr yg serius...aku xsombong kalu korg berjenis...tp kalu sejenis biadap boleh jalan teros jgn stop2 kay...hehehe

Kita jumpa next entry....boooyyyyyyyyy!!!

3 comments: