Monday, September 27, 2010

Sue n Dzul's Prewedding Teaser

Salam guys!!!

aku masih menghitung hari wpon hnya 3hr saje lg aku akan bergelar "isteri" kpd lelaki yg aku cintai...wahahahah..ayat xhingat...serius dude!!!my beloved boy...

hurmmm...korg jgn tiru mcm aku..sume bnda wat last mnt..n jgn jd sgt lembut n sopan santun cam aku...coz, bila vendor2 ni tgk kita cam ala2 baik gitu..suke amek kesempatan!!!bnyk sgt bnda last mnt yg bertukar..tp xmo cite skrg...pas kawen t aku cite...

hurm...last sun,kami g pre-wed...tp ni bukan salah Si Thukang Photographer ni salah Su&Dzul...dorg da booked kami awal2...tp sy yg mengDELAYkannyer!!!!akhirnyer, mereka ssh, kami pon ssh...p, pape pon..time kasih bnyk2 kpd team abg.azli..mereka sgt sporting n tidak kedekut masa..selalunyer,mereka2 ini yg akan ckp.."ok da....ckop da gmbr2 ni...!!"p mereka ini tidak spt "mereka2" itu...mereka tidak kisah akan masa mereka yg telah su&dzul curi....TQ SO MUCH ABG.AZLI N TEAM!!!!


PRE-WEDD ni kami shoot di Taman Puncak Jalil...lokasi yg agak menarik utk pre-wedd coz ade mcm2 replica rumah..jepon la,melayu la,china la...n lain2 lg....kami start shoot dr kol 4.30 smpai 7.30...nasib kami baik...coz xujan wpon time tue KL da lebat gileeeeeeee!!!!alhamdulillah..kalu ujan...aku xtau nk ckp hape....mgkin MR.Dzul yg mnjadi mangsa...kikiki...

actually, Mr.Dzul ni agak "kaku" kalu depan camera...dia da ckp awal2!!!"yang..b xtau nk tgkp gmbr...b xtau nk senyum cam ne...." n paling best...Mr.Dzul practise senyum depan aku...n tnya.."yang ok x senyum cam gini..ke gini..or cam gini...." kesiannyer la hai darling aku ni.... pape pon..Tq So Much b... (ayg tau, kalu b..mmg b xnk pre-wed ni..p b nk bg ayg happy..b ikotkn je apa yg ayg nk..)

MasyaALLAH....penatnyer, tuhan aja yg tau...dgn xbeli air...dgn 2-2 xmkn...(mulut pon da bau syurga..hahaha) nasib Si Thukang Photographer bwk air..makanya, 1botal air share 5org....aishhh...nasib dorg offer!!!kalu x mau pengsan kot..nk mntk malu..hahahahha...2 la korg, lain kali jgn jd mcm kami..sblm g pre-wed tue..bwk je pape yg boleh dikudap....smbil2 dorg tgh betol kan light, usha2 camera dorg tue...korg leh la wat sesi santap menyantap!!!p paling penting air..bwk air lebih2....
so....jom layannnnnnnnnnnnnnnn beberapa keping pic kami yg telah di email kan oleh photographer aku....

hehehe..ni br nk mula...Mr.Dzul blom dpt senyuman yg dia
da tunjok kat aku ritu..hahah


 "menghitung hari..detik demi detik....lalalal"

  ha...tgk tue..dia da start da......

"Melangkah Ke Jalan itu....."Alam Perkahwinan"

ok...kami nk balik!!!hr sudah gelap....

p/s: tq so much to along n aman coz sudi meminjamkan gitar kapak itu....jasamu dikenang!!!

ok x?hurmmm...ikot korg la kan..korg ade pendapat masing2...but 4 me n dzul...kami suke je ngan kerja dorg....ade lg..pic2 lain..tp xsempat lg nk upload..pas kawen kita layan lg ok....n pada sapa2 yg nk kan tenaga kerja mereka ini..boleh la call direct n tnya price ngan dorg...apa yg aku leh ckp...harga dorg, sgt patutan n dorg sgt sporting...maybe meraka ini sgt sesuai kpd bakal2 pengantin yg inginkan pakej yg menarik, dgn harga yg sesuai dgn fulus yg ade dikocek seluar kamu itu....

***sila clik di picha itu..utk mendapatkn hasil yg "berbaloi-baloi" huhuhh

Photographer:-
AZLI @ PAK LI
hp : 013-3517517
EMAIL : hireus@thestoryshooter.com


5 comments:

  1. waaahh..berseri2 bakal pengantin ni..kat puncak jalil katne su?

    anyway, pic mantap!

    ReplyDelete
  2. hahahah...thx hana..puncak jalil..kat TPM tue....if hana lalu depan astro (sblha kanan) then tros lg...nmpk flyover nk ke tpm 2...tros je..lalu bwh flyover 2..smpai nmpk trfic lite...msk kanan...da leh nmpk da Taman Puncak Jalil....

    ReplyDelete
  3. cantiknya pic....suka sgt...Selamat Pengantin Baru yer....

    ReplyDelete
  4. Sue, akak suka gmbr pre-wed ni. sue nampak cantik sgt *(^_^)*

    ReplyDelete